Válaszd a boldogságot! - 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad (javított kiadás)

Válaszd a boldogságot! – 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad (javított kiadás)

Szerző: Szabó Péter
Kiadó: Guruló Egyetem
Oldalszám: 168
Kiadás: 2019

3,970Ft 3,375Ft

Készleten

Cikkszám: 230452. Kategória: .

Termékleírás

“Mivel a VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! című könyvemet vetted a kezedbe, azt gondolom, kézenfekvő az első kérdésem: Te boldog vagy?

Hadd segítsek a válaszhoz annyit, hogy ha gondolkoznod kell rajta, akkor jó eséllyel inkább nem…

Bármi is a válaszod, biztos vagyok benne, hogy szeretnéd jobban érezni magad a saját bőrödben, az én feladatom pedig az, hogy megmutassam, ez miként lehetséges.

Az utóbbi években rengeteget foglalkoztam ezzel a témával. Ennek legfőbb oka éppen az, hogy annak idején én magam sem adtam volna túl fényes választ erre a kérdésre.

Mára ez teljesen megváltozott, ami legfőképpen annak köszönhető, hogy elkezdtem alkalmazni azokat a módszereket, amelyekről ebben a könyvben írok, így idővel teljesen másképp kezdtem látni az életet, felismertem, hogy a boldogság lehetősége kizárólag bennünk, és nem rajtunk kívül van.

Miután másokkal is megosztottam ezeket a megközelítéseket, hamarosan elkezdtek özönleni hozzám a pozitív visszajelzések, hogy mennyire működnek ezek a gondolatok, eszközök.

Őszintén hiszem, hogy ha megfogadod az itt leírtakat, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, az életedben, a mindennapjaidban, és ez hihetetlenül felvillanyoz. Fogadd hát sok szeretettel!”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Válaszd a boldogságot! – 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad (javított kiadás)”