A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS NAGYKÖNYVE

A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS NAGYKÖNYVE

Szerző: JUDY ALLEN
Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT.
Oldalszám: 375
Kiadás: 2010

4,950Ft 4,703Ft

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is.

A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amelyekre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és a váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing- és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztatóipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felvonultató tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel, elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

Elfogyott!!

Cikkszám: 176630. Kategória: .

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS NAGYKÖNYVE”