MATEMATIKA ÉRETTSÉGI MINTA FELADATSOROK - GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI EGYETEMRE KÉSZÜLŐKNEK /KÖZÉPSZINT

MATEMATIKA ÉRETTSÉGI MINTA FELADATSOROK – GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI EGYETEMRE KÉSZÜLŐKNEK /KÖZÉPSZINT

Szerző: Dr. Bánhalmi Árpád
Kiadó: Bánhalmi Árpád
Oldalszám: 116
Kiadás: 2018

3,250Ft 2,763Ft

Készleten

Cikkszám: 222392. Kategória: .

Termékleírás

Ebben a feladatgyűjteményben érintjük az összes középszintű érettségi témakört, felvonultatva néhány olyan apró “trükköt”, ami hasznos lehet az érettségin. A könyv feladatainak otthoni kidolgozása, a hozzájuk tartozó témakörök átismétlése garantálja a kiváló érettségi eredményt, és kellő rutinnal vértezi fel a tanulókat. Aki feldolgozza a könyv feladatait, könnyen átlendülhet a vizsga okozta stresszen, az érettségin elkerülheti a “hirtelen lefagyást”, és a tudása legjavát nyújthatja.
A feladatsorok úgy vannak összeállítva, hogy szigorúan az érettségi követelményein belül maradva felkészítsenek a későbbi egyetemi tanulmányokra is. Aki a gazdasági, illetve aki a műszaki felsőoktatásba készül, a könyv feladatsoraiból egyaránt választhat úgy feladatot, hogy az számára később is előnyös legyen, és az így feldolgozott anyag a lehető legjobban támogassa az egyetemi tanulmányait.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “MATEMATIKA ÉRETTSÉGI MINTA FELADATSOROK – GAZDASÁGI ÉS MŰSZAKI EGYETEMRE KÉSZÜLŐKNEK /KÖZÉPSZINT”