Művészeti alaptechnikák: Vízfestés - Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában

Művészeti alaptechnikák: Vízfestés – Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában

Szerző: Kristin Van Leuven
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Oldalszám: 128
Kiadás: 2019

3,990Ft 3,392Ft

Készleten

Cikkszám: 232160. Kategória: .

Termékleírás

Ugorjunk fejest a vízfestés világába! Ez a dinamikus és inspiráló útmutató segít rátalálnunk a helyes ösvényre, és megtalálni a saját utunkat a vízfestéssel való játékos ismerkedés közben. A Vízfestés című kötet segítségével felfedezhetjük, hogyan aknázhatjuk ki a festék kedvező tulajdonságait és egyedülálló áttetsző jellegét, pompás alkotásokat létrehozva. Attól kezdve, hogy kiválasztjuk első festékeinket, megtanuljuk, hogyan keverjük ki a palettán a színeket, a birtokunkba kerül minden szükséges tudnivaló, amely ahhoz szükséges, hogy kifejlesszük saját egyéni művészeti stílusunkat. A könnyen követhető gyakorlati példák segítségével megtanulhatjuk, hogyan festhetünk meg egyszerű alakzatokat, betűket, növényi formákat, állatokat és felületkitöltő mintázatot – vagy bármi mást!
Akár gyakorlott képzőművészek vagyunk, és csak egy kis változatosságra vágyunk, akár olyan kezdő alkotók, akik még soha nem fogtunk a kezünkbe korábban ecsetet, biztosan megtaláljuk a kötetben a nekünk való információt!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Művészeti alaptechnikák: Vízfestés – Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában”