Ayrton Senna - A Formula-1 halhatatlan legendája

Ayrton Senna – A Formula-1 halhatatlan legendája

Szerző: Bruce Jones
Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalszám: 160
Kiadás: 2019

5,999Ft 5,099Ft

Készleten

Cikkszám: 227600. Kategória: .

Termékleírás

25 évvel ezelőtt Ayrton Senna, a legendás Formula–1-es pilóta életének és karrierjének a San Marinó-i nagydíjon, a Tamburello-kanyarban történt baleset vetett véget.

Ez a számos eddig nem látott képpel illusztrált könyv őelőtte tiszteleg.

Bruce Jones, a Formula–1 történetének legismertebb megörökítője hitelesen mutatja be a világbajnok életét és tízszezonos, megismételhetetlen pályafutását.

Senna a Toleman-csapatnál kezdte F1-es karrierjét, majd a Lotusnál alapozta meg edzéskirály státuszát. A McLarenhez 1988-ban csatlakozott, ahol legnagyobb sikereit érte el: háromszoros világbajnok lett az első négy évben. 1994-ben a Williamshez szerződött, ami bizonyosan előrevetített további győzelmeket és világbajnoki címeket. Balesete nagy hatással volt az autósportra, komoly változásokat eredményezett a versenyautók és a versenypályák biztonságosabbá tételében.

A kötet rengeteg fotóval és izgalmas információval tárja fel előttünk a tragikus körülmények között elhunyt világklasszis pilóta mindennapjait és hihetetlen eredményeit.

„Az autóversenyzés, a versengés a véremben van. A részem, az életem része; egész életemben ezt csináltam, és kiemelkedik minden más közül.” – Ayrton Senna

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Ayrton Senna – A Formula-1 halhatatlan legendája”