Kiskertek kiskönyve - Egyszerű ötletek erkélyre, ablakpárkányra és egyéb kültéri helyekre

Kiskertek kiskönyve – Egyszerű ötletek erkélyre, ablakpárkányra és egyéb kültéri helyekre

Szerző: Kay Maguire
Kiadó: Central Könyvek
Oldalszám: 144
Kiadás: 2019

3,290Ft 2,797Ft

Készleten

Cikkszám: 227745. Kategória: .

Termékleírás

A kis helyen való kertészkedésnek számos előnye van: némi odafigyeléssel egy nagyvárosban is valóságos oázis teremthető. Akár egyetlen szépen rendben tartott virágláda is javíthatja közérzeted. Bár a kis hely is okozhat nehézségeket, sokkal könnyebben megművelhető, mint egy nagyobb méretű kert, ennek a könyvnek az utasításait követve pedig egykettőre kiskertésszé válhatsz magad is.

A Kiskertek kiskönyve tanácsokat, ötleteket és inspirációt tartogat mindazok számára, akik szűk kültéri helyeken, például ablakpárkányon, erkélyen vagy lépcsőkön szeretnének kertészkedni. Olyan leleményes ötletek leírása található meg benne lépésről lépésre, mint a gyorsan növő saláták termesztése vagy rovarvonzó cserepek, illatos kosarak és zöld fali kertek beültetése. A különböző körülmények között, például napos, szeles vagy árnyékos helyeken legjobban termő növényeket hasznos listák ismertetik.

Akár egyetlen cserépnyi virággal kezded, akár rögtön egy nagyobb munkába vágsz bele, ennek a gyönyörűen illusztrált könyvnek a segítségével felfedezheted, hogy még a legkisebb helyen is lehet kertészkedni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Kiskertek kiskönyve – Egyszerű ötletek erkélyre, ablakpárkányra és egyéb kültéri helyekre”