GUINNESS WORLD RECORDS 2017. /TÖBB MINT 4000 REKORD ÉS FÉNYKÉP

GUINNESS WORLD RECORDS 2017. /TÖBB MINT 4000 REKORD ÉS FÉNYKÉP

Szerző: VÁLOGATÁS
Kiadó: GABO KÖNYVKIADÓ
Oldalszám: 256
Kiadás: 2016

6,990Ft 5,942Ft

Készleten

Cikkszám: 214450. Kategória: .

Termékleírás

Újra itt a világ első számú rekordgyűjteménye, minden eddiginél gazdagabb tartalommal! A Guinness World Records 2017 telis-tele van vadonatúj rekordokkal a legkülönbözőbb témakörökből, legyen szó a fekete lyukakról, a kupolákról, a baglyokról vagy éppen a húsevő növényekről. Szeretnéd megtudni, mi volt a legmagasabb pont, ameddig gördeszkával feljutott valaki, vagy mekkora a világ legnagyobb robothala? Vagy hogy milyen gyorsan tud biciklizni egy mosómedve? Mindezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphatsz a Guinness Rekordok könyve 2017-es kiadásából.
Idei újdonságaink közé tartoznak a fejezetnyitó adatbankok, melyeken érdekes és izgalmas adatokat gyűjtöttünk össze állatokról, az emberi testről, a sportágakról és a felfedezésekről.
A régi kedvencek mindegyikét frissítettük, így új rekorderünk van a világ legmagasabb kutyája kategóriájában is! Fotósaink mint mindig, most is folyamatosan járták a világot, hogy elkészíthessék csodálatos felvételeiket az idei év legfigyelemreméltóbb rekordjairól és rekordereiről.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “GUINNESS WORLD RECORDS 2017. /TÖBB MINT 4000 REKORD ÉS FÉNYKÉP”