Cameron Post rossz nevelése

Cameron Post rossz nevelése

Szerző: Emily M. Danforth
Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó
Oldalszám: 440
Kiadás: 2019

3,999Ft 3,399Ft

Készleten

Cikkszám: 227769. Kategória: .

Termékleírás

Amikor a tizenéves Cameron Post szülei autóbalesetben váratlanul meghalnak, a lány elso, sokkoló reakciója a megkönnyebbülés. Az suhan át az agyán, hogy hála az égnek sosem fogják megtudni, mit tett pár órával korábban: a legjobb barátnojével csókolózott a szénapadláson.
Cam a szülei halálát követoen a mélyen vallásos nagynénjéhez és jó szándékú, de reménytelenül régimódi nagyanyjához költözik. Tudja, hogy attól kezdve egészen más lesz az élete. A Montana állambeli Miles Cityben a túlélés két legfobb alapszabálya: olvadj be, és hagyj békén másokat! Cam mindketto tökéletes szakértoje lesz – de az érzéseit és vágyait nem tudja magában elfojtani.
Egy napon a kisvárosba költözik Coley Taylor, a gyönyöru és hibátlan cowgirl, aki az iskola legmenobb srácának a barátnoje. Coley és Cam között váratlan, intenzív barátság alakul ki, amely, úgy tunik, akár több is lehet, mint barátság…
De amikor ez már-már reális lehetoséggé válik, Cameront hideg zuhanyként éri a felismerés: csúnyán elárulták. Nagynénje drasztikus lépésre szánja el magát annak érdekében, hogy ,,helyrehozza” az unokahúgát – az Isteni Ígéret Keresztény Iskola és Gyógyítóközpont bentlakásos neveloprogramjába küldi ot.
A Cameron Post rossz nevelése egy felejthetetlen regény önmagunk felfedezésérol és arról, hogy találjuk meg a bátorságot ahhoz, hogy a saját szabályaink szerint éljük az életünket.
A regénybol Chloë Grace Moretz foszereplésével Sundance-nagydíjas film is készült.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Cameron Post rossz nevelése”