Az időutazó naplója

Az időutazó naplója

Szerző: Caroline Lawrence
Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Oldalszám: 272
Kiadás: 2019

2,990Ft 2,542Ft

Készleten

Cikkszám: 231990. Kategória: .

Termékleírás

Melyikünk ne álmodozott volna már arról, milyen jó is volna időutazóként testközelből megélni egyszervolt történelmi korszakokat? Visszaugrani a reneszánsz-kori Franciaországba, vagy épp Shakespeare Londonjába, esetleg az ókori görögök vagy perzsák közé, és kideríteni, mivel teltek a hétköznapjaik, hogyan éltek, mit ettek és ittak, milyen volt a társadalmi berendezkedésük.
Ez a luxus sajnos nem áll rendelkezésünkre, ezért ha időutazásról van szó, mindig csak a képzeletünket hívhatjuk segítségül – vagy rábízhatjuk magunkat egy íróra, aki ezt már megtette helyettünk, így nyugodtan elmerülhetünk a végeredményben.
Caroline Lawrence főhősét, Alex Papast egy igen gazdag, excentrikus üzletember, Solomon Daisy bízza meg azzal, hogy derítse ki, mi történhetett azzal a különös, kék szemű lánnyal, akinek teljesen a megszállotja lett, amióta az archeológusok megtalálták a maradványait. Miután Daisy technikusai egy véletlennek köszönhetően létrehoznak egy időkaput, Alexnek első hallásra egészen egyszerű dolga van: vissza kell mennie a rómaiak uralta Londonba.
Az utazásnak szigorú szabályai vannak…

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Az időutazó naplója”