Kínkirálynő - Eszmélés

Kínkirálynő – Eszmélés

Szerző: Pergel Zsolt
Kiadó: Enigma Publishing
Oldalszám: 300
Kiadás: 2019

2,990Ft 2,542Ft

Készleten

Cikkszám: 231750. Kategória: .

Termékleírás

“A Birtokon tengernyi kín és fájdalom vár rád. Akár te is állhatsz a korbács innenső végén.
Ha megfizeted…

Az önkéntesség lényegtelen, senkit nem érdekel, ha már ott az alany neve a szerződésen. Ha már nincs veszítenivalója valakinek, akkor könnyen átadhatja a testét másoknak, hogy használják arra, amire csak akarják. A Birtok vad, perverz szexuális játékok, féktelen orgiák és szó szerint vérre menő színjátékok otthona, ahol a rendező maga a megrendelő.

De mi történik akkor, ha valaki nem önszántából kerül be ebbe a körbe? Ha nem emlékszik semmire, és csak egy ismeretlen holttest az, ami összekötheti a múltjával?

Alden Robson olyan dolgokat kénytelen megtenni és elviselni, amelyek épp ésszel szinte felfoghatatlanok, miközben egy mosolygós, gyönyörű nő az, aki vért fakasztva tengernyi kínt zúdít rá. Ám a kábulat lassan haraggá, majd bosszúszomjjá alakul, mert némi külső segítséggel, az életre keltett fenevad öntudatra ébred és elszabadul.
És Alden üldözőbe veszi egykori gazdáját, miközben próbálja összerakni a kirakós darabkáit egy olyan játékban, ahol mások írják és állandóan változtatják a játékszabályokat.

Pergel Zsoltnak – a népszerű Gyönyör-trilógia szerzőjének – legújabb erotikus thrillere kalandos utazásra hívja az olvasót, és amit kínál: kínzó vágy, izgalom és szenvedély.”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Kínkirálynő – Eszmélés”