Ten Tiny Breaths - Tíz apró lélegzet /Tíz apró lélegzet 1.

Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet /Tíz apró lélegzet 1.

Szerző: K. A. Tucker
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám: 350
Kiadás: 2014

2,999Ft 2,549Ft

Készleten

Cikkszám: 204826. Kategóriák: , , .

Termékleírás

Lélegezz, Kacey! Tíz apró lélegzet. Ragadd meg őket! Érezd őket! Szeresd őket!

Négy évvel ezelőtt Kacey élete borzalmas fordulatot vett, mikor egy részeg sofőr miatt elvesztette szüleit, a barátját és a legjobb barátnőjét. A baleset emléke még mindig kísérti, még mindig hallja édesanyja utolsó lélegzetét, és nem akar mást, mint hátrahagyni a múltat.

Kacey és tizenöt éves húga, Livie, két buszjeggyel felfegyverkezve maga mögött hagyja a michigani Grand Rapidsot, hogy mindent újrakezdjen Miamiban. Először alig tudnak megélni, de Kacey nem aggódik. Ő mindennel elbír – kivéve titokzatos szomszédjával az 1D lakásból.
Trent Emersonnak ragyogó kék szeme van és mély gödrécskéi az arcán, mikor nevet. És hibátlanul egyensúlyoz a jó fiút a veszélyestől elválasztó, ellenállhatatlan vonalon. Tragikus múltja miatt Kacey eldöntötte, hogy senkit sem enged közel magához, de a kettejük közötti vonzalom tagadhatatlan, és Trent minden eszközt felhasznál, hogy bejusson a Kacey szívét védő falak mögé – akár még egy olyan titokról is hajlandó lerántani a leplet, ami mindkettejüket tönkreteheti.

Gyönyörű történet veszteségről, szerelemről és arról, hogyan is léphetünk tovább.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet /Tíz apró lélegzet 1.”