SZÁGULDÁS ÉS CIRKUSZ 2015-2016. /PILÓTÁK, AUTÓK, ISTÁLLÓK, FUTAMÖSSZEFOGLALÓK, STATISZTIKÁK

SZÁGULDÁS ÉS CIRKUSZ 2015-2016. /PILÓTÁK, AUTÓK, ISTÁLLÓK, FUTAMÖSSZEFOGLALÓK, STATISZTIKÁK

Szerző: MÉSZÁROS SÁNDOR
Kiadó: BETA PRESS KFT.
Oldalszám: 178
Kiadás: 2015

5,990Ft 5,691Ft

Elfogyott!!

Cikkszám: 210554. Kategóriák: , .

Termékleírás

Vettel vörösbe öltözött, a legendás Honda-motorok visszatértek az F1-be, az ifjabb Verstappen érkezésével pedig egy 17 éves pilóta is debütált a szériában: kezdődhetett volna jobban a 2015-ös szezon a száguldó cirkuszban? Talán csak akkor, ha az előző esztendő nagy Mercedes-fölényét meg tudja törni valamelyik nagy múltú, vagy feltörekvő alakulat, esetleg az istállón belül komoly ellenfele tud lenni a bulvárvilág felé nyitó Hamiltonnak a csapattárs. Nos, a Ferrari ugyan szerzett néhány győzelmet és Rosberg is nyert pár futamot, ám komolyan senki nem veszélyeztette a tavalyi bajnok újabb diadalmenetét. Unalmasnak ennek ellenére sem lehetett mondani a történéseket, hiszen beszélhettünk eleget a Red Bull-Renault házasság megromlásáról, a Lotus-válságról, a 30. Magyar Nagydíjról, egy rali-világbajnok fiának sikereiről, a Haas közelgő érkezéséről és Bianchi haláláról.

Évösszefoglaló kötetünk ennek az emlékezetes szezonnak a legszebb pillanatait eleveníti fel, az élmények felidézéséhez a sportág legjobb fotósait hívva segítségül. Az ő képeiken és a legjobb hazai szakírók helyszíni beszámolóin keresztül mindenki újra átélheti az esztendő izgalmait, a kötet méltó társa és folytatása lesz a korábbi években megjelent hasonló kiadványoknak.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “SZÁGULDÁS ÉS CIRKUSZ 2015-2016. /PILÓTÁK, AUTÓK, ISTÁLLÓK, FUTAMÖSSZEFOGLALÓK, STATISZTIKÁK”