Közelgő tavasz /Romantikus regények

Közelgő tavasz /Romantikus regények

Szerző: Catherine Anderson
Kiadó: General Press Kiadó
Oldalszám: 400
Kiadás: 2019

3,990Ft 3,392Ft

Készleten

Cikkszám: 229487. Kategóriák: , .

Termékleírás

Amikor egy kedves ügyfele szorult helyzetbe kerül, Tanner Richards, a szolgálatkész és rendkívül jóképű futár gondolkodás nélkül a segítségére siet. Arra azonban nem számít, hogy ezzel a munkáját is veszélybe sodorhatja. Tiltott árut – dohányt és sört – kell ugyanis becsempésznie egy idősek otthonába, és amikor elkapják, az egyik lakó szigorú unokájának haragjával kénytelen szembenézni.
Crystal Malloy az összeroppanás szélén áll. Nem elég, hogy folyamatosan aggódik a műtétje után lábadozó nagyapjáért, még annak szabadulóművész ausztrál pásztorkutyájára is vigyáznia kell. Vadóc és az idős férfi pedig alaposan feladja neki a leckét.
Tanner és Crystal útjai idővel egyre többször keresztezik egymást, és a nő is kénytelen belátni, hogy rosszul ítélte meg a férfit. A múlt sebei azonban meggátolják, hogy nyisson az új szerelem felé, pedig a lelke mélyén érzi, hogy sosem tapasztalt boldogságban lehetne része.

Catherine Anderson újabb regénye a kortalan szerelem, az újrakezdés és az önmagunkba vetett hit visszaszerzésének megható története.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Közelgő tavasz /Romantikus regények”