Az igazság az emberről

Az igazság az emberről

Szerző: Juhász Zsolt
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 130
Kiadás: 2018

2,700Ft 2,295Ft

Készleten

Cikkszám: 227136. Kategória: .

Termékleírás

Sokan mondják, hogy már késő, most már úgyis mindegy. A világban olyan folyamatok indultak meg, amelyeket már lehetetlen visszafordítani.

Én viszont azt mondom, hogyha itt a vége, akkor legalább a búcsú legyen szép! Mert mennyivel más érzés úgy várni valaminek a végét, hogy én legalább megpróbáltam mindent…

Az emberi tudatosság hihetetlen paradigmaváltás előtt áll. A legújabb-kori tudományos felfedezések arra utalnak, hogy a világegyetem és vele a földi élet egy jól kitalált rendszer része, ami ? mint minden rendszer ? konkrét célokat szolgál!

• És hogy mik ezek a célok?

Nos, ezekre a kérdésekre a könyv a maga szórakoztató, de természetes könnyedségével adja meg a választ, miközben egyszerűen egységbe rendezi azokat a tudományos felfedezéseket, amelyeknek az emberiség már egy ideje a birtokában van. De mivel ezek a felfedezések a tudomány különböző ágaiból érkeztek, így még senki nem vette a fáradságot, hogy kirakja belőlük a nagy egészet.

Ami miatt mára ez nagyon fontossá vált, az az, hogy világunkat éppen a saját tudatlanságunk pusztítja el, pont úgy, mint egy járvány…

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Az igazság az emberről”