Az a 9 hónap /Útmutató leendő anyáknak és apáknak - Új, teljesen átdolgozott kiadás 2018.

Az a 9 hónap /Útmutató leendő anyáknak és apáknak – Új, teljesen átdolgozott kiadás 2018.

Szerző: Heidi Murkoff
Kiadó: Park Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 608
Kiadás: 2017

6,490Ft 5,517Ft

Készleten

Cikkszám: 221231. Kategória: .

Termékleírás

A szülészet legújabb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülök életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható. A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban, bemutatják a szülés lehetséges módozatait, hónapról hónapra ismertetik a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokat, kitérnek a terhesség alatti szexuális életre, felkészítenek a második gyermek érkezésére és az ikerterhességre – de mindez csupán töredéke annak a rengeteg kérdésnek és problémának, melyekre a könyv megnyugtató válaszokat ad.

A korábbi kiadáshoz képest újdonság, hogy külön rész foglalkozik a dolgozó anyákkal, bővült a leendő apáknak szánt fejezet és naprakész lett a terhesség alatti táplálkozásról szóló rész (itt receptek is olvashatók). Az egyes fejezetekhez kapcsolódó illusztrációkon hónapról hónapra nyomon követhető a magzat fejlődésé, a vajúdás, a szülés, a gyermekágyi időszak és a szoptatás idejére pedig tengernyi hasznos, gyakorlati tanácsot kaphatnak az ifjú szülök.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Az a 9 hónap /Útmutató leendő anyáknak és apáknak – Új, teljesen átdolgozott kiadás 2018.”