Anya lettem - Most mi lesz???

Anya lettem – Most mi lesz???

Szerző: Meaghan O'Connell
Kiadó: Corvina Kiadó Kft.
Oldalszám: 232
Kiadás: 2019

3,490Ft 2,967Ft

Készleten

Cikkszám: 228973. Kategória: .

Termékleírás

Egy fiatal amerikai nő öntörvényű, szenvedélyesen őszinte beszámolója testi és lelki állapotáról az anyaság és a felnőttkor küszöbén.
Amikor Meaghan O’Connell huszonéves korában teherbe esett, majd megszülte gyermekét, rájött, hogy amire igazán szüksége lenne – a brutálisan nyílt szembenézésre a közeledő anyaság érzelmi és egzisztenciális viharával -, írásban egyszerűen nem létezik. Úgy döntött, hogy maga írja meg. Könyve arról szól, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet megérteni azt az átalakulást, ami mindent felforgat jövendő életében, s amire lehetetlen felkészülni. A nem várt terhesség pillanatában fanyar humorral nézi önbecsülése romjait, töpreng az elkerülhetetlen testi átalakuláson, regisztrálja szexualitása változásának folyamatát, és próbálja elképzelni közelgő új identitását, amelyben remélhetőleg megtalálja önmagát.

Meaghan O’Connell írásai megjelentek a New York magazinban, a The Awlban és a Longreadsben is, ahol jelenleg dolgozik. Korábban kolumnista volt a The Cutnál, társszerkesztő a The Billfordnál valamit a Tumblr és a Kickstarter tech start-upok munkatársaként is dolgozott. Az Anya lettem – MOST MI LESZ??? az első könyve. Családjával az oregoni Portlandben él.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Anya lettem – Most mi lesz???”