A fény jógája /Harmónizáld csakráidat a fényháromszögekkel!

A fény jógája /Harmónizáld csakráidat a fényháromszögekkel!

Szerző: Pauline Wills
Kiadó: Bioenergetic Kft.
Oldalszám: 160
Kiadás: 2019

3,990Ft 3,392Ft

Készleten

Cikkszám: 229138. Kategória: .

Termékleírás

Ébreszd fel a testedben a fény háromszögeit, tapasztald meg a létezés új dimenzióját a csakrák közötti energiavonalak aktiválásával!
Mindannyian a fény teremtményei vagyunk. E forradalmi szemléletű könyv felidézi a jóga ősi tanításait, bemutatja, hogyan lehet felébreszteni a fényháromszögeket az ászanák gyakorlásával, miként növeli a légzés, a vizualizáció és a meditáció rezgésünk frekvenciáját, hogyan érhetjük el a jóga nyolcadik fokozatát – a megvilágosodás állapotát -, önvalónk megismerését.
Lenyűgöző tanítást kapunk a fény egyetemes hálójáról és a benne elfoglalt helyünkről, továbbá részletes útmutatót ahhoz, hogyan használhatjuk a tíz fő- és a huszonegy alcsakrát a fény háromszögeinek eszközeként. Megtanulhatjuk, miként lehet vizualizálni és megérezni ezeket a háromszögeket a testet energetizáló gyakorlatokkal, amelyek segítségével összekapcsolódhatunk belső fényünkkel.
– Fedezd fel az egészséges, megvilágosult életmódhoz vezető jóga lényegét!
– Sajátítsd el a légző- és bemelegítő gyakorlatokat, gazdagítsd az ászanákkal és az egészségre gyakorolt hatásukkal kapcsolatos ismereteidet!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A fény jógája /Harmónizáld csakráidat a fényháromszögekkel!”