Tanulj meg kutyául

Tanulj meg kutyául

Szerző: Fülöp Norbert
Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 128
Kiadás: 2018

4,490Ft 3,817Ft

Készleten

Cikkszám: 226754. Kategória: .

Termékleírás

Egy lenyűgöző módszer, amivel már több ezer kutyatulajdonos tanította meg a kutyáját sikeresen

Szoktál gondolkodni azon, hogy vajon miért lehet olyan nehéz kutyát tanítani? Megpróbálsz mindent, és igazán semmi sem működik. Van egy kis titkom, amit csendben, a háttérben alkalmazok egy jó ideje, és úgy gondoltam, itt az ideje, hogy felfedjem azok előtt, akik szeretnék megtanítani a kutyájukat.

Nos, ha Te is szeretnél, akkor most tarts velem, és fedezzük fel együtt, miért lesz értékes a számodra ez a kis titok…

Minden benne van, amit érdemes tudni a kutyatanítás elméleti hátteréről. Gyakorlati tanácsok, ötletek, tippek, amikről nem biztos, hogy hallottál ezelőtt – tény, ezen tudás birtokában többet fogsz tudni a kutya tanításáról, mint a legtöbb ember.

Egyrészt nem kell sűrű elméleteken átrágnod magad, mégis eredményes leszel – még akkor is, ha eddig soha nem foglalkoztál kutyával…

Másrészt, ha saját magad igyekszel rájönni a módszer lényegére, akkor olyan reménytelen helyzetben leszel, akár egy rossz szaglással megvert véreb a vadászaton. Próbálkozhatsz vele, hogy megtaláld a megfelelő nyomot, ahol az igazi vadra találsz, de csakis a szerencsére bízhatod magad.

Nem számít ki vagy, milyen kutyád, vagy mennyi tapasztalatod van…
Most megtanítalak arra a 100%-ig üzembiztos formulára, amely garantálja, hogy te is sikeres tréner leszel, ha most még nem is hiszed el magadról! Itt van a titka, én hogyan csinálom…

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Tanulj meg kutyául”