Guinness World Records 2020

Guinness World Records 2020

Szerző: Craig Glenday (szerk.)
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Oldalszám: 256
Kiadás: 2019

6,990Ft 5,942Ft

Készleten

Cikkszám: 231971. Kategória: .

Termékleírás

A rekordok gyűjteményének legújabb, teljesen átdolgozott és frissített kiadása megérkezett, telis-tele tényekkel, számokkal és elképesztő történetekkel. Mindegyik arról tanúskodik, milyen lenyűgöző is a világ, amelyben élünk, s arra ösztönöz, hogy te magad is próbálj meg rekordot dönteni.
11 fejezetben, rengeteg adatot feldolgozva, mutatjuk be azokat a rekordereinket, akik nem ismernek lehetetlent. Ismerkedj meg…
• a kalandorokkal, akik Földünk minden szegletét bejárják gyalog, úszva, sítalpon, repülve vagy éppen hegyet mászva;
• a kiborgokkal, akik csúcstechnikával fokozzák testi képességeiket;
• a festőkkel, szobrászokkal, zenészekkel és filmkészítőkkel, akik új szintre emelték művészetüket;
• a közösségi média sztárjaival, akik milliós nézettséget generáltak a YouTube-on, az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren;
• a; legendás sportolókkal, akik egyre magasabb és magasabb csúcsokat ostromolnak.

De nem csak emberi teljesítmények jelenthetnek rekordokat! 24 oldalon keresztül foglalkozunk az állatvilág rekordereivel, továbbá Földünk minden kontinensének legelképesztőbb látványosságait is bemutatjuk.
Mindezek mellett 10 olyan robotról olvashatsz, amely valamilyen szempontból rekordernek számít. Közelkép címmel izgalmas, új rovatunkat illettük, amelyben „digitális művészeink” merőben szokatlan vizuális környezetben helyeztek el néhány rekordert, legyen szó a valaha élt legnagyobb krokodilról, Földünk leggazdagabb emberéről vagy éppen a legmagasabb élő fáról – a hatás garantáltan lenyűgöző lesz!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Guinness World Records 2020”