Széth mészárosai

Széth mészárosai

Szerző: Paul Doherty
Kiadó: Gold Book Kiadó
Oldalszám: 0
Kiadás: 2004

1,999Ft 949Ft

Elfogyott!!

Cikkszám: 126002. Kategóriák: , .

Termékleírás

Amerotke úr, a fáraó főbírája egy gyilkossági ügy kellős közepén találja magát. Egy fiatal, nagyra törő írnok, aki állítólag egy nagy hatalmú tábornok lányának kedvese volt, mérgezés áldozata lesz, és a gyilkossággal szeretőjét, Nesratta úrnőt vádolják meg, aki minden valószínűség szerint ráunt az írnokra. Ha bűnösnek találják, élve eltemetik a sivatagban.

Mikor Amerotkét Szenenmut úr Széth templomába hívatja, úgy tűnik, újabb gyilkossági ügyben kell nyomozást indítania. Egyiptom egyik hős katonáját brutálisan meggyilkolták, és maga Hatsepszut fáraónő kéri a bírót, hogy segítsen megoldani az ügyet. A halálesetek között több a kapcsolat, mint első látásra gondolná az ember – de fényt tud-e deríteni Amerotke a gyilkos kilétére, mielőtt az újra lecsap?

A SZERZŐ(K)RŐL

Paul Doherty Middlesbrough-ban született. A Liverpooli és Oxfordi Egyetemen történelmet tanult, majd II. Edwardról és Izabella királynőről írt disszertációjával doktori címet szerzett Oxfordban. Ma egy északkelet-londoni iskola igazgatója, Epping Forest közelében él feleségével és gyermekeivel.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Széth mészárosai”