Kategóriák
Termék részletek


Szárazság

-15%
Raktárkészlet: 39 db
Szárazság
2 990 Ft
Akció: 2 542 Ft
Kezdete: 2020.10.22   A készlet erejéig!
 • Budapest, valamikor a 2050-es években.

  Az ország, ahogy az egész világ, a bekövetkezett klímakatasztrófa okozta kihívásokkal küzd. A szerencsésebbek a belső kerületekben élvezik az állam által biztosított jólétet. Viszont akik a peremkerületekben élnek, nem sok jóra számíthatnak. Az állam szigorú szabályait mindenkinek be kell tartania, és ami a legfontosabb, a fennálló rendet nem szabad megkérdőjelezni.

  Dani, a magának való fiú és osztálytársa, Anikó abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumába járhatnak. Mindketten kilógnak a sorból egy kicsit, így nem véletlen, ha hamar megtalálják a közös hangot. A kamaszok félénk barátkozását és a kibontakozó szerelmét azonban félbeszakítja egy újabb katasztrófa, aminek következtében a fiatalok elszakadnak egymástól és az egész addigi életük fenekestül felfordul.

  Vajon sikerül Daninak Anikó nyomára bukkanni, és ha igen, képesek lesznek együtt megbirkózni a rájuk váró kihívásokkal? Mit kezdenek az új információkkal, amik alapjaiban rengetik meg a világukról alkotott elképzeléseiket?

 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Tilos Az Á Könyvek
  Szerző
  Rojik Tamás
  Oldalszám
  272
  Súly
  296
  Vonalkód
  9789634106135
  Raktárkészlet
  39 db
  Cikkszám
  234466