Kategóriák
Termék részletek


Star Wars: Skywalker kora

-15%
Raktárkészlet: 63 db
Star Wars: Skywalker kora
4 590 Ft
Akció: 3 902 Ft
Kezdete: 2020.10.17   A készlet erejéig!
 • Végre megérkezett a Skywalker-saga befejezése!

  Rae Carson a Skywalker kora regényváltozatában olyan titkokról is lerántja a leplet, melyek kimaradtak filmből, és régóta izgatják a nézők és az olvasók fantáziáját. A kivágott jelenetek és a kibővített cselekményszálak új megvilágításba helyezik az epikus történet befejezését.

  Az Ellenállás újjászületett. Rey és társai visszatérnek a harcok sűrűjébe, hiszen a Kylo Ren vezette Első Rend elleni háború még csak most veszi igazán kezdetét. Luke Skywalker áldozata nem volt hiábavaló, a lázadás szikrája újra lángra lobbant a galaxisban. Azonban vérfagyasztó üzenet kering a csillagok között, mely Palpatine császár visszatérését hirdeti. Megtörtént a lehetetlen: Darth Sidious feltámadt a halálból. A Sith mester tervei lassan a végső fázisukhoz érnek. Hamarosan valóban beteljesülhet a Sithek több ezer éves sötét álma. S ha ez bekövetkezik, örök homály borul a galaxisra...

  Régi barátok és új szövetségesek a misztikus Erő útmutatásával veszik fel a küzdelmet a gonosz ellen. A történet, mely a Star Wars: Az ébredő Erővel kezdetét vette, majd a Star Wars: Az utolsó Jedikben folytatódott, eléri meghökkentő végkifejletét.

 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Szukits Könyvkiadó
  Szerző
  Rae Carson
  Oldalszám
  300
  Súly
  330
  Vonalkód
  9789634975946
  Raktárkészlet
  63 db
  Cikkszám
  235400