Házhozszállítás

Házhozszállítás

Pio atya gondolatai - Bölcsességek az év minden napjára

Pio atya gondolatai - Bölcsességek az év minden napjára
-15%

Pio atya gondolatai - Bölcsességek az év minden napjára

Raktáron :  41 db
2 690 Ft
2 287 Ft
Kezdete: 2020.12.02   A készlet erejéig!

Részletek

„Áldott legyen az Isten, aki oly csodálatosan tudja életünkben váltogatni az örömök és könnyek sorát, hogy ezáltal a lelkünket ismeretlen utakon a tökéletesség elérésére vezeti.”
„Istent a könyvekben keressük, de az imában találunk rá: napjainkban sokan azért nem hisznek többé, mert nem imádkoznak.”
„Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz. A szeretet mindent elfelejt, mindent megbocsát, és fenntartás nélkül ad mindent.”
Francesco Forgione, azaz Pietrelcinai Szent Pio atya stigmatizált szent volt, Krisztus sebeit viselte a testén. Emellett még számos további csodálatos jelenség is fűződik a személyéhez. Többek között azt tartották róla, hogy tud egyszerre két helyen is jelen lenni, rendelkezik a lélekbelátás képességével és a gyógyítás adományának is birtokában van. Élete szüntelen szenvedés és szolgálat volt, halála után pedig II. János Pál pápa avatta szentté, úgy jellemezve őt, mint aki arra hivatott, hogy „egészen különleges módon legyen a megváltás művének munkatársa”.
Egyénisége mindenkire hatással volt, aki csak ismerte, s fennmaradt szavai úgyszintén inspirálóan hatnak ma is. Ezekből válogat kötetünk oly módon, hogy az év minden napjára jusson egy-egy elgondolkodtató idézet, nemcsak a hívőknek, de mindazok számára is, akik rohanó világunkban egy kis megállásra, elmélkedésre vagy éppen lelki megerősítésre vágynak.

Adatok

Kiadás éve
2020
Kiadó
Lazi Könyvkiadó
Szerző
Pio Atya
Oldalszám
184
Súly
272
Vonalkód
9789632674506
Cikkszám
235425

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!