Otthoni tartósítás erjesztéssel – Természetesen!

Cosima Bellersen Quirini

2 800 Ft

Elfogyott

Kiadó: Sziget Kiadó

Kiadás éve: 2017

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 218970 Vonalkód: 9786155178986

Leírás

Miről szól a(z) Otthoni tartósítás erjesztéssel – Természetesen!...

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
o tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
o különleges kenyerek, péksütemények
o ecet és bor készítése házilag

További információk

Tömeg 412 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Otthoni tartósítás erjesztéssel – Természetesen!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük