Kategóriák
Termék részletek


Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! (új kiadás)

-15%
Raktárkészlet: 21 db
Lingam-masszázs - Tapasztald meg a férfi szexualitás átütő erejét! (új kiadás)
3 490 Ft
Akció: 2 967 Ft
Kezdete: 2020.07.31   A készlet erejéig!
 • A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.
  A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.
  Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba. A kötethez egy teljes lingam-masszázst bemutató videót adunk ajándékba, amely a könyvben található kóddal a www.bioenergetic.hu oldalról letölthető.
  Nagykorúaknak!!!
 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Bioenergetic Kft.
  Szerző
  Michaela Riedl
  Oldalszám
  224
  Súly
  0
  Vonalkód
  9789632914473
  Raktárkészlet
  21 db
  Cikkszám
  234799