Kecsketartás – Gondozás, ápolás – Sajtkészítés – Hústermékek (7. kiadás)

Hans Spath

4 395 Ft

Elfogyott

Kiadó: Cser Kiadó

Kiadás éve: 2020

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 235511 Vonalkód: 9789632786292

Leírás

Miről szól a(z) Kecsketartás – Gondozás, ápolás – Sajtkészítés – Hústermékek (7. kiadás)...

A könyv tapasztalatokon és kutatásokon alapuló ismereteket közöl a kecske helyes tartásáról és gondozásáról, és nem utolsó sorban a megfelelő fajta kiválasztásáról. Szakszerű tanácsokat kapunk a kecskehús feldolgozásáról, és az egyre kedveltebb, élettanilag nagyon értékes kecskesajt készítését is elsajátíthatjuk.
Részletesen megtudhatunk mindent az egyre kedveltebb kis állatról: a fajta kiválasztása, az állat tartása, húsának és tejének feldolgozása, valamint a sajt készítése.

A tartalomból:
A kecsketartás feltételei
A kecsketartás története
Kecskefajták Európában
Gyakorlati kecsketenyésztés
A kecske teljesítményei
Szaporítás és felnevelés
Tartási módok
A kecskeistálló
A takarmány előállítása
Takarmányozás
A kecskék egészségvédelme és betegségeik
Tejtermelés
Tej és tejtermékek
Hústermékek
Az irha értékesítése

További információk

Tömeg 324 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kecsketartás – Gondozás, ápolás – Sajtkészítés – Hústermékek (7. kiadás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük