Kategóriák
Termék részletek


Iron Sky - Támad a Hold

-15%
Raktárkészlet: 10 db
Iron Sky - Támad a Hold
3 990 Ft
Akció: 3 392 Ft
Kezdete: 2020.10.28   A készlet erejéig!
 • A nácik bukása után létrejött a Negyedik Birodalom – a Holdon. Adolf Hitler holtteste (elvileg) nyomtalanul eltűnt, de a nemzetiszocialista ideológia virágkorát éli továbbra is, egy másik égitesten.
  A könyv egy fiatal nőről szól, aki hisz a faji felsőbbrendűségben és mind­azokban a doktrínákban, amelyeket a Földről tanult. Ám amikor egy amerikai űrhajó érkezik a Holdra 2018-ban, minden megváltozik. Renate a Földre utazik, hogy beszélhessen az embereknek az erkölcsileg magasabb rendű náci életmód erényeiről, ám amit ott talál, cseppet sem olyan, mint a propagandában.
  A világ abszurditását tükröző mű könyörtelen görbe­tükröt tart elénk, bemutatva civilizációnk vakságát és önpusztító hatásait. Politikai szatíra a hatalom szégyentelen kapzsiságáról, a tömegek manipulálásáról, az ideológiák hatásairól – és természetesen az emberiség végtelen ostobaságáról.

  A regény az Iron Sky című film forgatókönyvén és Johanna Sinisalo kutatásain alapul, a könyv így annak ún. „írói változata”, megfűszerezve az űrnél is sötétebb humorral.

 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Metropolis Media
  Szerző
  Johanna Sinisalo
  Oldalszám
  423
  Súly
  354
  Vonalkód
  9789635510214
  Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  234906