Kategóriák
Termék részletek


Ide nekünk a csillagokat is!

-15%
Raktárkészlet: 46 db
Ide nekünk a csillagokat is!
3 999 Ft
Akció: 3 399 Ft
Kezdete: 2020.08.07   A készlet erejéig!
 • Egy dél-olaszországi tanyán élő házaspár a saját kamasz fia mellett intézeti gyerekeket is nevel. A fiúk művelik a földet, dolgoznak, tanulnak, imádkoznak és ismerkednek a testükkel. Egyikük, Bern első látásra megtetszik a szomszéd villában nyaraló torinói lánynak, Teresának. Pár év elteltével komolyra fordul a kapcsolatuk, Teresa – egyetemi tanulmányait abbahagyva – a tanyára költözik az ott spártai körülmények közt élő társasághoz. A nevelőszülők már nincsenek velük, a fiuk is elment, hat fiatal marad magára az ambícióival és az illúzióival. Próbálnak környezettudatosan élni, önellátó organikus gazdaságot teremteni, természet- és állatvédő akciókkal küzdenek az elveikért. Közben az édenkert árnyékában ki-ki a saját harcát is megvívja.
  Húsz év elteltével már mindenki bevégezte küldetését: megnősült, elvált, ölt, világgá ment. Felnőtt.
  „Mindig is nagyon vágytam egy hitre, a cselekedeteinket felülről mozgató és irányító erőre. Valamire, ami nincs, és hiányzik. Úgy éreztem, elvesztettünk valamit, ami sosem volt a miénk.” (Paolo Giordano)
  Az Ide nekünk a csillagokat is! fejlődésregény, generációs regény. A fiatalság féktelen ambíciója a mindenség meghódítására, birtoklására, a vele való szimbiózisra. Lehetett volna egy nagy szerelem története – és talán az is.

 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Szerző
  Paolo Giordano
  Oldalszám
  512
  Súly
  454
  Vonalkód
  9789635042258
  Raktárkészlet
  46 db
  Cikkszám
  234877