Kategóriák
Termék részletek


Éjégetők

-15%
Raktárkészlet: 14 db
Éjégetők
3 480 Ft
Akció: 2 958 Ft
Kezdete: 2020.10.17   A készlet erejéig!
 • Rejtély, hogy a ragyogó színű gömbök hogyan és miért bukkantak fel a világ legkülönbözőbb pontjain. Senki nem képes megfejteni a működésüket, de az előnyeiket bárki évezheti: két egyforma színű gömb beégetésével a legváltozatosabb külső-belső tulajdonságokra és képességekre lehet szert tenni. Magasabb, szebb, gyorsabb lennél? Élesebb látásra, jobb hallásra vagy kellemesebb énekhangra vágysz? Nem probléma, csak égesd be a megfelelő gömböket!

  A gömbök piacát az olyan nagyágyúk uralják, mint Alex Holliday. Ám sokan inkább szabadúszó kereskedőkhöz fordulnak – amilyen a tizenhét éves David Sullivan, aki a bolhapiacon üzletel a színes gömbökkel. Amikor a sors összehozza Hunterrel, a magányos gömbvadásszal, a nagy fogás reményében közösen indulnak ritkaságok felkutatására.

  Nincs könnyű dolguk: a gömbök egyre fogyatkoznak, a profi vadászok pedig mindenhol megjelennek. Azonban még mindig van rá esély, hogy új, ismeretlen színű gömbök kerüljenek elő… mint Alex Holliday Éjkékje, amelynek hatását senki nem ismeri, amíg rá nem bukkannak a párjára. De vajon minden gömb jótékony csodát hordoz magában, vagy azoknak lesz igazuk, akik szerint előbb-utóbb súlyos árat kell fizetni a könnyen nyert képességekért?

 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Főnix Könyvműhely
  Szerző
  Will McIntosh
  Oldalszám
  312
  Súly
  310
  Vonalkód
  9786155999215
  Raktárkészlet
  14 db
  Cikkszám
  235228