TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Egyszerűen elektronika

Egyszerűen elektronika
-15%

Egyszerűen elektronika

Raktáron :  10 db
3 995 Ft
3 396 Ft
Kezdete: 2021.01.13   A készlet erejéig!

Részletek

Mindennapi tárgyainknak, berendezéseinknek egyre jelentősebb része elektronikus működésű, amiről - a használati utasításon kívül - általában annyit tudunk, hogy életünket gazdagítja, sőt, szinte nélkülözhetetlen. Az elektronika kiszolgál bennünket, és feladataink megoldásában egyre intelligensebb módon, evékenyen vesz részt.
Mi az elektronika és hogyan működik? Erre a kérdésre a válaszadók két csoportját különböztethetjük meg: van, aki egyszerűen villamos berendezésnek titulálja, hiszen elektromos árammal (teleppel vagy hálózatról) működik, a tapasztaltabbak tudják, hogy egyedi (ma már többnyire félvezetős) elektronikai áramkörök működtetik, és képet, hangot, fizikai beavatkozást várhatunk tőlük.Mindennapi eszközeink bármelyik területére lépünk működésük magyarázatát szinte mindig ugyanazon alapdolgok bemutatásával kellene kezdeni, ezért azokat részletesen ismerteti a könyv.
A szerző elsődleges célja: felkelteni az olvasó érdeklődését e technika iránt, hogy a speciális ismeretanyagot - ha igénye van rá - továbbtanulással megszerezhesse.

A tartalomból
Villamos áram, elektrotechnika és elektronika
Az elektronika alkatrészei és működésük
Elektronikai áramkörök
Szakterületek
Kapcsolódó szakterületek: gépészet, informatika és elektronika
Nanorendszerek, a jövő elektronikája

Adatok

Kiadás éve
2020
Kiadó
Cser Kiadó
Szerző
Lambert Miklós
Oldalszám
176
Súly
388
Vonalkód
9789632786094
Cikkszám
235232

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!