Kategóriák
Termék részletek


Aki megszökik és aki marad - Nápolyi regények 3. (2. kiadás)

-15%
Raktárkészlet: 50 db
Aki megszökik és aki marad - Nápolyi regények 3. (2. kiadás)
4 490 Ft
Akció: 3 817 Ft
Kezdete: 2020.07.31   A készlet erejéig!
 • Elena és Lila, akiket az előző részekből (Briliáns barátnőm és Az új név története) már jól ismerünk, nővé érett, méghozzá nagyon korán. Lila tizenhat évesen férjhez ment, kisfia született, aztán elhagyta a férjét és a jólétet, és egy gyárban dolgozik, embertelen körülmények között. Elena elkerült a telepről, a Pisai Egyetemen tanult, írt egy regényt, melynek sikere kitárta előtte egy jómódú, művelt világ kapuit. Más-más módon, de mindketten megpróbálták ledönteni a falakat, hogy végre kitörhessenek a nyomorból, a tudatlanságból és a kilátástalanságból.

  A két lányt ezúttal a hetvenes évek Olaszországában látjuk viszont a tőlük megszokott fékezhetetlen lendülettel, korábban elképzelhetetlen remények, kétségek, feszültségek, kihívások között. Továbbra is összeköti őket az elszakíthatatlan, ambivalens, néha lappangó, majd heves kitörésekben vagy találkozásokban újra felszínre kerülő, váratlan nézőpontokat rejtő örök kötelék.

  Elena Ferrante a kortárs világirodalom nagy rejtélye. Regényei zajos sikert aratnak, díjakat nyernek, de kiléte ismeretlen.Legnépszerűbb műve, a Nápolyi regények tetralógia (2011–14) eddig 15 millió példányban kelt el, Saverio Costanzo rendezésében az első két részből (Briliáns barátnőm, Az új név története) már HBO-sorozat is készült. A felnőttek hazug élete című, 2019-ben megjelent regényből a Netflix készít sorozatot.
 • Kiadás éve
  2020
  Kiadó
  Park Könyvkiadó Kft.
  Szerző
  Elena Ferrante
  Oldalszám
  420
  Súly
  572
  Vonalkód
  9789633557082
  Raktárkészlet
  50 db
  Cikkszám
  234894