Házhozszállítás

Házhozszállítás

A jó vezetők jól kérdeznek

A jó vezetők jól kérdeznek
-5%

A jó vezetők jól kérdeznek

Raktáron :  2 db
3 990 Ft
3 791 Ft
Kezdete: 2020.12.02   A készlet erejéig!

Részletek

Amerika elsőszámú vezetési szakértője, több mint 26 millió eladott könyv!

Amennyiben sikeres szeretnél lenni, akkor meg kell tanulnod életvitelszerűen kérdezni.
Az elmúlt 40 során folyamatosan kérdéseket tettem fel a vezetés kapcsán. Az a vágyam, hogy megmutassam, hogyan változtathatják meg bárki életét, megtanít a kérdések fontosságára, hogy milyen kérdéseket tegyünk fel vezetőként. Maxwell a világon mindenkit megkért, hogy tegyenek fel vezetői kérdéseket és ezekből kiválasztotta a legjobbakat.

Hogyan induljonel valaki a vezetővé válás útján?
Hogyan lehet motiválni valakit, akinek nincs motivációja?
Mik a nehéz időkben való vezetés kulcsképességei?

Csak arra a kérdésre kapsz válaszokat, amit megkérdezel.

Lényegre törő kérdések segítségével lényeges válaszokhoz jutunk, magabiztossá válunk, bölcs döntéseket hozunk. Számít, hogy milyen kérdéseket teszel fel. Az is számít, hogyan kérdezel.
Azért tartom fontosnak, hogy kérdezzünk, mert ezáltal tudunk közel kerülni másokhoz és tudunk tanulni tőlük. Egy jó beszélgetés titka a kérdésekben rejlik. Hiszek abban, hogy a kérdezés az egyik leghasznosabb szokás, amit fejlesztened érdemes.
Ahogy egyre többet tanulsz és fejlődsz, vezetőként te is rájössz majd, hogy a kérdéseknek sosincs vége. A kérdések mint a kulcsok kinyitnak olyan ajtókat, amik egyébként zárva maradnának. Ezek mögött lehetőségek húzódnak.
A kérdések nélkülözhetetlen részeit alkotják a sikernek. Emlékezz rá, hogy a jó vezetők remek kérdezők. Lehet, hogy nem tudják mindig a választ, de folyamatosan jobbá válnak, mert kérdeznek.

A jövő a kíváncsi embereké!

John C. Maxwell #1 New York Times bestseller író, coach és üzleti előadó. Az American Management Association a világ legjobb üzleti vezetőjévé választotta, az Inc. magazin pedig a legbefolyásosabb vezetőképző szakember címet ítélte neki 2014-ben. Szervezetein keresztül, a John Maxwell Leadership Foundation, a John Maxwell Team, az EQUIP és a John Maxwell Company segítségével a világon már több mint 5 millió vezetőt képzett a világ minden országában együttvéve. További információ a www.johnmaxwell.com-on érhető el.

Adatok

Kiadás éve
2020
Kiadó
Trivium Kiadó Ker. És Szolg. Bt.
Szerző
John C. Maxwell
Oldalszám
398
Súly
392
Vonalkód
9786155732751
Cikkszám
236364

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!