Házhozszállítás

Házhozszállítás

A TRX kézikönyve - A legjobb gyakorlatok, a leghatékonyabb edzések

A TRX kézikönyve - A legjobb gyakorlatok, a leghatékonyabb edzések
-5%

A TRX kézikönyve - A legjobb gyakorlatok, a leghatékonyabb edzések

Raktáron :  3 db
3 999 Ft
3 799 Ft
Kezdete: 2020.11.23   A készlet erejéig!

Részletek

Erő, robbanékonyság, törzsstabilitás, flexibilitás, egyensúlyfejlesztés? Létezik olyan módszer, amely mindezt egyszerre és hatékonyan képes megvalósítani: a felfüggesztéses edzést (Suspension Training®) manapság a legkiválóbb élsportolók és a legprofibb edzők napi szinten alkalmazzák. A módszer nemzetközi hírű szaktekintélye könyvében mindenki számára elérhetővé teszi legjobb gyakorlatait és leghatékonyabb edzésprogramjait.

A TRX kézikönyve az ismert erő- és állóképességi edző, Jay Dawes alapműve, amely a leghitelesebb munka a felfüggesztéses edzés témájában, hiszen megkapta a TRX® hivatalos jóváhagyását is. Dawes könyve olyan átfogó útmutató, amelynek segítségével korábban elérhetetlen szintre emelheted az edzéseid eredményességét.

A kötet 117 gyakorlatot és 31 edzésprogramot mutat be fényképekkel, variációs lehetőségekkel és biztonsági eligazításokkal. Nélkülözhetetlen segítséget nyújt ahhoz, miként illesztheted be a TRX használatát az edzéseidbe – legyen szó akár edzőtermi vagy otthoni edzésről. Fedezd fel te is a TRX titkát, és rá fogsz jönni, miért használja ma már sokmillió sportoló alapeszközként!

Adatok

Kiadás éve
2019
Kiadó
Jaffa Kiadó
Szerző
Jay Dawes
Oldalszám
240
Súly
376
Vonalkód
9789634752219
Cikkszám
231489

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!