221554 388x600 - Öröm - A belülről fakadó boldogság /Osho

Öröm – A belülről fakadó boldogság /Osho

Szerző: Osho
Kiadó: Édesvíz Kiadó Kft.
Oldalszám: 212
Kiadás: 2018

2,790Ft 2,372Ft

Készleten

Cikkszám: 221554. Kategória: .

Termékleírás

Ha depresszióról, szomorúságról és szenvedésről hallunk, rögtön elhisszük – a problémák természetesnek látszanak. Ha boldogságról van szó, inkább kételkedünk – a boldogság általában természetellenesnek tűnik.

Osho azt mondja, hogy az örömteliség az élet alapvető természete. Az öröm a boldogság spirituális dimenziója, amelyben végre megérthetjük belső értékeinket és helyünket a világegyetemben. Az öröm elfogadása azt jelenti, hogy „együtt haladunk az áramlattal”, hálásak vagyunk a létezésért, valamint az élet minden kihívásáért és lehetőségéért, ahelyett hogy feltételeket vagy elvárásokat támasztanánk a boldogsággal szemben.

A szöveg művészien ötvözi az együttérzést és a humort, az olvasót pedig arra ösztönzi, hogy nézzen szembe azzal, amit a legjobban igyekszik elkerülni, mert ez a szembenézés adja majd a kezébe a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.
Az Öröm csodálatos és izgalmas utazás az örömteli élet forrásának és jelentőségének megismerésében.

„A saját tapasztalatom alapján mondom, hogy az emberi lények képesek a boldogságra, nagyobb boldogságra, mint a madarak, nagyobb boldogságra, mint a fák,
mint a csillagok – mert az emberi lényeknek van valamije,
ami a fáknak, madaraknak, csillagoknak nincsen.
Van tudatosságuk.”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Öröm – A belülről fakadó boldogság /Osho”